Tapahtumat ja juhlat 2018


Vuoden 2018 tapahtumat

Puheenjohtajien pitkä lounas 10.2.2018

Tuore puheenjohtaja järjestää ”pitkän lounaan” kaikille kamarin edellisille puheenjohtajille. Lounas venyy usein nimensä mukaisesti iltaan saakka.

 

Ystävänpäivä 14.2.2018

Ystävänpäivää vietetään kauneudenhoidon merkeissä

 

After work 1.3.2018 klo 18.30

Bistro Gustafissa järjestetään after work, johon myös uudet kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan kamaritoimintaan!

 

Valmentava esimiestyö 21.3.2018 klo 18

Haikon kartanossa järjestettävässä koulutuksessa porvoolainen kirjailija, konsultti ja jääpallovalmentaja Antti Parviainen kouluttaa esimiestyöstä. Antti on kirjoittanut myös kirjan nimeltä Menestyvä joukkue – onnistu valmentavana esimiehenä.

VALMENTAJAKSI EI SYNNYTÄ, VAAN VALMENTAJAKSI KEHITYTÄÄN

Taitava valmentaja rohkaisee ihmisiä tunnistamaan tunteensa, löytämään unelmansa ja ottamaan käyttöön piilevät kykynsä. Arjessa tehdään suuria tekoja vasta, kun yksittäisten ihmisten unelmat kietoutuvat yhteiseksi tavoitteeksi ja jokainen kehittyy ja kehittää jatkuvasti.

Antti on myös syksyllä 2017 julkaissut kirjan missä Antti ja Elina Parviainen esittävät ajatuksia ja konkreettisia työvälineitä, joiden avulla esimies voi keskittyä oleelliseen – ihmisten johtamiseen – ja valmentaa yksilöistä menestyvän joukkueen. Joillekin se tulee luonnostaan ja toinen joutuu tekemään sen eteen enemmän töitä, mutta kaikille se on mahdollista.

 

Vuosikokous 23.3.2018

Sääntömääräinen vuosikokous pidetään ravintola L´Amourin kokoustiloissa.

Mentorointi

Kamarin mentorointiohjelma alkaa kick off -tilaisuudella 28.3.2018 klo 18 Itä-Uudenmaan Osuuspankin kokoustilassa.

Porvoon kamarin talviolympialaiset 1.4.2018

Vietetään hauska iltapäivä Rönnäsin mökkikylässä yhdessä kilpailuhengessä talviolympialaisten merkeissä. Luvassa kreisejä lajeja sekä leppoisaa yhdessä olemista, onhan teillä vakuutukset kunnossa? Saunomiseen mahdollisuus. Lapset ovat tervetulleita, heille kaakaotarjoilu. Kaivakaa retroimmat ja naurettavimmat ulkoilukamppeet kaapistanne, paras asu palkitaan!

After work pizzatorstai 26.4.2018

Kamari tekee yritysvierailun Vanhan Porvoon Glassikkoon. Tiedossa on mielenkiintoinen yritysesittely sekä tietenkin pizzatorstai. Illan menu on pizza + kuohuviini + jäätelö hintaan 25e.

Tule tutustumaan mielenkiintoiseen ja intohimoiseen bisnesideaan, nauttimaan ihanista artesaanipizzoista sekä erikoisista itse tehdyistä jäätelöistä. Vinkki! Ruskistettu voi -jäätelö vie kielen mennessään! Tilaisuus pidetään siten avoimena, että paikalle voi tulla myös tutustumaan kamaritoimintaan, eli ota ihmeessä ystäväsikin mukaan!

 

Vappubrunssi 1.5.2018 klo 12

Vappubrunssi nautitaan tällä kertaa El Albassa.

Senkun lounas ja kevätkävely Wanhassa Porvoossa 4.4.2018 klo 12.30

Senaatin jäsenet viettävät omaa pitkää lounastaan Porvoossa historiallisesta kaupungistamme nauttien, kävellen katuja keväästä nauttien, hyvin syöden ja juoden.

Kesäpäivä Porvoossa 18.8.2018

Porvoon Nuorkauppakamari kutsuu kaikki naapurikamarit vieraakseen. Tiedossa on ravintolavierailuja sekä verkostoitumista, yhdessä tekemistä ja tutustumista kaupunkiin.

 

Porvoon Nuorkauppakamarin perinteiset rapujuhlat 8.9.2018

Koejäsenten perinteisesti järjestämä rapujuhlat järjestetään jälleen syksyllä. Tällä kertaa juhlapaikka on Suomenkylän Teatteritalolla.

 

Vaalikokous 19.10.2018

Sääntömääräisessä vaalikokouksessa valitaan tekijät hallitukseen seuraavalle vuodelle. Tule äänestämään ensi vuoden hallitus!

Pikkujoulut 16.11.2018

Kamarin pikkujoulut sisältävät veikeää yllätysohjelmaa.

Porvoon Nuorkauppakamarin vuosijuhla 15.12.2018

Vuosijuhla järjestetään jälleen perinteisesti joulukuussa Haikon kartanossa ja uusi puheenjohtaja saa käädyt kaulaansa.