Kick Off 2019


Tule aloittamaan kamarivuotesi Kick Offin merkeissä la 16.2! Kick Off on tarkoitettu koejäsenille, jäsenille, potentiaalisille jäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille.

Kick Off päivä on kolmi osainen, voit osallistua osittain, piipahtaa paikan päällä tai viettää koko päivän kamari ystäviesi kanssa. Kamarilounaalle osallistuminen vaatii ilmoittautumisen.

Klo. 13:00 Kamarilounas, Haikon kartanon lounas buffee

Ilmoita osallistumisesi 11.2 mennessä allysahala@gmail.com

Hinta: 27 € maksetaan paikan päällä

Klo. 14:30 NLP-maailmaan tutustuminen!

Haikon kartanon sauna/takkahuoneessa

NLP on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. NLP on kuin aivojen käyttöopas ja onnistumisen taito; se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat tutustua omiin toimintamalleihin paremmin, lisätä itsetuntemusta ja saavuttaa parempia tuloksia joko työssä tai yksityiselämässäsi.

NLP on työkalu johtajille, esimiehille, yrittäjille, liike-elämän ammattilaisille, huippu-urheilijoille ja kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua mielen mahdollisuuksiin ja voida hyvin.

Klo. 16:30 – 18:30 Saunaa ja paljua :)

NLP:n jälkeen on mahdollisuus jatkaa päivää seurustellen takkahuoneen tiloissa. Sauna ja palju on lämmin klo. 18:30 asti.

Saunajuomia saa ostaa paikan päällä.

Haikon Spa Bistro tarjoaa illan aikana suolaista pienempään ja suurempaan nälkään:

https://www.haikko.fi/ravintolat/menut/spa-bistro-ruokalista

Iloisin terveisin,

Alexandra

LOM