Pop Up Porvoo tulee taas!


Yrittäjät huomio, Pop Up Porvoo tulee taas! Pop Up Porvoon ajankohta on varmistunut ja se tullaan järjestämään kesäkuussa 2021 viikoilla 22-25 Kauppakeskus Lundissa sijaitsevassa liiketilassa.

Hakuaika alkaa heti ja jatkuu 21.5.2021 asti. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen popupporvoo@gmail.com. Hakemuksessa yrittäjän tulee kertoa yrityksen nimi, y-tunnus sekä kuvaus toimialastaan sekä myymistään tuotteista ja/tai palveluista. Miksi juuri Sinut tulisi valita?

Tilan voi saada käyttöön viikoksi tai mahdollisuuksien mukaan pidemmäksi ajaksi. Vaihtopäivänä maanantai. Yrittäjän tulee hakemuksessaan kertoa minkä viikon haluaisi varata.

Pyrimme parhaamme mukaan toteuttamaan yrittäjien toiveet ja korona-ajan turvallisuuden, mutta hakemuksien määrästä riippuen on kuitenkin mahdollista, että tilassa toimii kaksi yrittäjää samanaikaisesti. Tilan käytöstä yrittäjät tekevät sopimuksen vuokranantajan ja toteuttajan Porvoon Nuorkauppakamarin kanssa. Yrittäjä maksaa tilan käytöstä nimellisen käyttökorvauksen.#kauppakeskuslundi#jciporvoo

Tämä paikallista yrittäjyyttä edistävä projekti toteutetaan yhteistyössä Porvoon Kaupungin kanssa. #porvoonkaupunki

Ole nopea ja laita meille hakemusta popupporvoo@gmail.com!