Porvoon Nuorkauppakamari etsii Vuoden porvoolaista 2017


Porvoon Nuorkauppakamari etsii jälleen Vuoden porvoolaista 2017. Kamari on valinnut Vuoden porvoolaisen vuodesta 1977 lähtien. Tähän asti Vuoden porvoolaista ovat voineet ehdottaa vain kamarin jäsenet, senaattorit ja kunniajäsenet, mutta tänä vuonna kamari haluaa osallistaa kaikki porvoolaiset valintaprosessiin.

Vuoden porvoolainen valitaan yhdenvertaisuusperiaatetta noudattaen. Kuka tahansa voidaan valita Vuoden porvoolaiseksi ikään, sukupuoleen, ammattiin, uskontoon, vakaumukseen tai muuhun henkilöön liittyvään syyhyn katsomatta, mikäli hän täyttää valinnan ehtona olevat kriteerit. Vuoden porvoolaisen tulee olla Porvoon alueella vaikuttava porvoolainen, joka on saanut arvonantoa tai tunnustusta teoistaan myös julkisuudessa kuluneen vuoden aikana tai mahdollisesti pidemmällä aikavälillä. Lisäksi Vuoden porvoolaisen tulee olla tunnettu Porvoon talousalueella.

Kuka aktiivinen ja osaava porvoolainen tulisi mielestäsi valita Vuoden porvoolaiseksi? Ehdota vuoden porvoolaista ja perustele valintasi 25.10.2017 mennessä seuraavalla lomakkeella: Vuoden porvoolainen 2017. Osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl 2 hengen Haikon kartanon kylpylälippuja, jotka ovat voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Vuoden porvoolainen 2017 valitaan Porvoon Nuorkauppakamarin marraskuussa järjestettävässä kuukausikokouksessa ja eniten ääniä saanut ehdokas palkitaan joulukuussa 2017. Samassa kokouksessa arvotaan myös kylpylälippujen voittajat.