Hallitus


Porvoon Nuorkauppakamarin hallitus 2021

Puheenjohtaja (PRES): Jenni Lustig

Olen ollut mukana Porvoon Nuorkauppakamarissa vuodesta 2018 ja toiminut sihteerinä, juhlavastaavana sekä DP:nä. Vuonna 2021 toimin puheenjohtajana.

Työelämässä toimin Asuntorahoitusjohtajana Nordeassa ja jaan mielelläni osaamistani rahoitusalalta.

Haluan viedä upeaa kamariamme ja yhdessä jäsentemme kanssa Porvoota ja koko yhteiskuntaa eteenpäin.

Valmistautuva puheenjohtaja (DP): Heidi Hirsimäki

Olen Heidi Hirsimäki, Porvoon kamarin tämän vuoden valmistautuva puheenjohtaja. Ikää on ehtinyt kertyä 36 vuotta ja kamarivuosia vasta neljä.

Siviilissä toimin sähköverkkoyhtiössä hankintapäällikkönä, mutta vuoden 2021 minua pitävät kiireisenä kotona jaloissa pyörivä taapero, vauva, kissa ja mies. Kamari antaa vastapainoa tälle ja on ihanaa päästä käyttämään päätään “oikeisiin” asioihin.

Jos haluat mukaan joukkoomme, minä olen ensimmäinen kontaktisi!

Edellinen puheenjohtaja (IPP): Vivianna Willman

Liityin Porvoon Nuorkauppakamariin 2017 ja innostuin toiminnasta ensisilmäyksellä. Vuonna 2018 toimin hallituksessa sihteerinä, 2019 nousevana puheenjohtajana ja 2020 puheenjohtajana.

Toiminnassa minua kiehtoo eniten ihmiset, työelämälähtöisyys ja itsensä kehittäminen.

Toimin Autoliikeketjussa myynnin kehitys- ja koulutustehtävissä.

Kamaritoiminta on antanut välineitä työelämän haasteisiin ja paljon uusia ystäviä ja verkostoja. Maailman paras harrastus!

VP1, Yhdistystoiminnasta vastaava (LOM): Outi Laitinen

Olen 31-vuotias, ja ollut mukana Porvoon Nuorkauppakamarissa vuodesta 2017, ja toiminut hallituksessa kamaritoiminnan puheenjohtajaputkessa 2018-2020. Vuonna 2021 toimin hallituksessa yhdistystoiminnasta vastaavana.

Toimin myymäläpäällikkönä Osuuskauppa Varuboden-Oslassa, ja koulutukseltani olen taloushallinnon tradenomi.

Toivon erityisesti näinä haasteellisina aikoina, että pystyisimme yhdessä tukemaan paikallisuutta ja erityisesti pienyrittäjiä maksimaalisella tavalla.
Pysytään terveinä ja positiivisesti katse kohti tulevaa!

VP2, Koulutusvastaava (IND): Kati Jasmin Kemell

Olen Kati Kemell, Porvoon Nuorkauppakamarin vuoden 2021 IND. Koulutusvastaavan roolissa tarjoan kamarilaisille erilaisia koulutusmahdollisuuksia.

Olen koulutukseltani Kauppatieteiden maisteri ja työskentelen Nordeassa yhteiskuntavastuuasiantuntijana. Pankkialalta minulla on työkokemusta yhteensä 13 vuoden ajalta niin asiantuntija- kuin esimiestehtävistäkin.

Liityin koejäsenenä mukaan Porvoon Nuorkauppakamariin vuonna 2019 tutustuakseni uuteen kotikaupunkiini ja verkostoituakseni aktiivisten paikallisten kanssa.

VP3, Tiedottaja (LIO): Saara Haapaniemi

Olen Saara Haapaniemi, 33 v, ja toimin tämän vuoden hallituksessa LIOn tehtävissä. Olen tutustunut ja ollut mukana kamaritoiminnassa vasta vuodesta 2020, ja olen nyt innolla mukana toiminnassa entistä tiiviimmin!

Kamaritoiminnan ulkopuolella toimin päätoimisesti yrittäjänä kansainvälisten messujen parissa. Olen loputtoman kiinnostunut myös ihmismielestä, sen toiminnasta ja potentiaalista, minkä myötä olen intoutunut kouluttautumaan lisää voidakseni auttaa ihmisiä positiivisessa muutoksessa nyt coachauksen keinoin.

Kamaritoiminnassa on mielestäni parasta uusiin ihmisiin tutustuminen, yhdessä tekeminen ja ajatusten jakaminen samanhenkisten aktiivisten ja innostuneiden tyyppien kanssa!

Sihteeri (SECY): Elina Väätäinen

Olen Elina Väätäinen, 27-vuotias porvoolainen. Olen tällä hetkellä Porvoon Nuorkauppakamarin koejäsen. Muinaisina vuosina olen vaikuttanut Kalajokilaakson Nuorkauppakamarissa, jossa pääsin hoitamaan hallituksen sihteerin ja varapuheenjohtajan virkaa.

Työskentelen tällä hetkellä optisena myyjänä, ja koulutukseltani olen tradenomi.

Kamariurallani toivon saavani paljon uusia tuttavia ja haluan kehittää omaa osaamistani eri osa-alueilla.

Paikallinen markkinointipäällikkö (LMM): Jenny Salo

Olen toimintaa ja tapahtumia rakastava naisyrittäjä. Kehitän jatkuvasti itseäni kirjoja lukemalla ja viisaampia kuuntelemalla.

Yhteistyöllä saamme valoa tulevaisuuteen ja voimaa elämään!

Rahastonhoitaja (TREAS): Patrik Uljas

Yritysyhteistyövastaava (BUS): Ken Forsström

Projektitoiminnasta vastaava (COM): Andreas Stenroth

Olen Andreas Stenroth, 32 v. Työskentelen tällä hetkellä teknisenä johtajana teräsrakenteita valmistavassa yrityksessä, jonka lisäksi olen sivutoiminen yrittäjä.

Kamaritoiminnassa olen ollut mukana vuoden 2019 alusta, ja olen vuoden 2021 hallituksessa mukana projektitoiminnasta vastaavana.

Kansainvälisyysvastaava (INT): Emilia Maukkonen

Juhlavastaava (FEST): Emma Böhme

Liityin tammikuussa 2020 Porvoon Nuorkauppakamariin. Pääsin tänä vuonna hallitukseen virkailijaksi ja FESTinä saan olla mukana toteuttamassa eri tapahtumia ja juhlia – joko digitaalisesti, ulkona tai missä muodossa tahansa!

Olen töissä terveysteknologia-alalla, aluevientipäällikkönä suomalaisessa medikaalialan yrityksessä Planmed Oy:ssä.

Opiskeluaikana olin aktiivinen ylioppilaskunnassa ja reilu 10 vuotta valmistumisen jälkeen huomasin kaipaavani takaisin järjestötoimintaan ja verkostoitumiseen. Nuorkauppakamarin kautta pääsee tutustumaan samanhenkisiin porvoolaisiin. Mukavaa kun yhdessä voi pallotella ideoita ja eri vaihtoehtoja näinä poikkeuksellisina aikoina.

Lainopillinen neuvonantaja (GLC): Veera-Juulia Koivisto

Olen vanha hallituskonkari ja nykyinen roolini lainopillisena neuvonantajana on tukea laadukasta hallitustyötä, päätösten sääntöjen mukaisuutta, sekä tuoda toimintaan perinteitä ja ns. hiljaista tietoa.

Työelämässä toimin yritysrahoituksen parissa asiakkuuspäällikkönä Uudenmaan Osuuspankissa.

Hyväntekeväisyys: Tove Sjöberg

Olen Tove Sjöberg, 28-vuotias päiväkodinjohtaja. Liityin Porvoon Nuorkauppakamariin vuonna 2020, sillä haluan verkostoitua, oppia uutta ja kehittää etenkin työelämään liittyviä asioita, kuten johtamista.

Lasten oikeudet ja hyvinvointi sekä toisten auttaminen ovat minulla lähellä sydäntä, siksi hyväntekeväisyysrooli oli mieluisa, ihan uutena toimena tälle kaudelle.