Kumppanit


Kuvahaun tulos haulle op itä-uusimaa

OP Itä-Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on 4 toimipistettä neljän kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut kotitalouksille ja yrityksille. Tarjoamme myös markkinoiden parhaan ja monipuolisimman keskittämisetujen kokonaisuuden.

 

Haikon Kartano

 

 

 

 

 

Haikon Kartanon romanttinen päärakennus yhdessä Kylpylä-Kongressihotellin kanssa tarjoaa tasokkaan kokonaisuuden. Uusi merenrantahuvila Villa Haikko luo puolestaan tyylikkäät puitteet niin kokoukseen kuin juhlaan. Haikossa voit yhdistää samalla kertaa esim. tehokkaan kokouksen, tiimisi palkitsemisen hyvästä työstä hemmottelevilla hoidoilla ja kokea unohtumattomia makuelämyksiä Kartanon kuuluisien herkkujen parissa.  Lisätietoja monipuolisista palveluistamme löydät myös osoitteessa www.haikko.fi

 

Aktia

 

 

 

 

Aktia Pankin perustukset valettiin jo 1825, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Toiminta aloitettiin seuraavana vuonna. Aktia Säästöpankki syntyi noin 20 vuotta sitten Helsingin Säästöpankin ja useiden rannikkoalueen säästöpankkien fuusiossa. Aktiasta tuli osakeyhtiö vuonna 1993. Vuonna 2008 konsernissa toteutettiin uudelleenjärjestely, jonka myötä toiminta sovitettiin vastaamaan paremmin laajentunutta tuote- ja palveluvalikoimaa. Syksyllä 2008 pankin nimeksi tuli Aktia Pankki Oyj ja konsernin emoyhtiön nimeksi Aktia Oyj.

 

 

Kuvahaun tulos haulle henriettas blommor

Henriettas Blommor – Henriettan Kukat -kukkakauppa sijaitse tunnelmallisessa wanhassa kaupungissa vain kivenheiton päässä Porvoon Tuomiokirkosta. Heiltä voit tilata ammattitaidolla tehdyt sidontatyöt kaikkiin elämäsi juhliin, kaste- , syntymäpäivä-, hää- sekä hautajaistilaisuuksiin. Henriettalta löydät aina sesongin mukaiset leikkokukat, ruukkukukat, ruukut ja kranssit sisustamaan kotiasi.

 

Kuvahaun tulos haulle 'itäväylä' logo

Itäväylä on itäisellä Uudellamaalla kahdeksan kunnan alueella (Porvoo, Loviisa, Sipoo, Askola, Lapinjärvi, Myrskylä, Pornainen ja Pukkila) ilmestyvä ilmaiseksi jaettava ja alueensa luetuin lehti. Itäväylän julkaisija Itäväylä Viestintä Oy on yksityisessä ja paikallisessa omistuksessa Porvoossa oleva konsernisitoutumaton kustantaja.