Yhteistyökumppanit


Haikon Kartano

 

 

 

 

Hotelli Haikon Kartano Porvoossa – suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla. Tule Haikon kylpylään rentouttavalle kylpylälomalle tai vietä yrityksesi virkistyspäivä.

ABB logo

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jolla on kattava tarjonta teollisuuden digitalisaatioon. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan, ja olemme tänään digitaalisten teollisuudenalojen johtava toimija. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä, joista n. 5400 Suomessa. ABB onkin yksi Suomen suurimmista teollisista työnantajista, pääkaupunkiseudulla suurin.

ensto_logo

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 266 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

ABBBMW-logo

BMW tarjoaa tapahtumaan kuljetusapua Haikon Kartanon ja Porvoon keskustan välillä. Kuljetukset tehdään upeilla sähkö- ja hybridiautoilla.

The natural mineral water that is worth the wait. Firstly, I’m from Finland and proud of it. Secondly, I have to mention that the UN (Unesco) has ranked Finland as having the world’s best drinking water. Yes, it’s true and it’s fascinating. Thirdly, I’m much more than that. I’m way beyond, when it comes to purity. Read more here.

Haaga-Helia logo

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen. PRES-Akatemian mainokset ja logo on suunniteltu yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa.

Opintokeskus sivis

Suomen Nuorkauppakamarit on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea.