Vuoden porvoolainen


Porvoon Nuorkauppakamari etsii jälleen Vuoden porvoolaista 2019

Kenelle vastuulliselle ja aktiiviselle porvoolaiselle sinä haluat antaa tunnustusta?

Porvoon Nuorkauppakamari on valinnut Vuoden porvoolaisen vuodesta 1977 lähtien. Aikaisempina vuosina Vuoden porvoolaista ovat voineet ehdottaa vain kamarin jäsenet, senaattorit ja kunniajäsenet. Vuodesta 2017 lähtien kamari on halunnut antaa mahdollisuuden kaikille porvoolaisille osallistua valintaprosessiin.

Vuoden porvoolainen valitaan yhdenvertaisuusperiaatetta noudattaen. Kuka tahansa voidaan valita Vuoden porvoolaiseksi ikään, sukupuoleen, ammattiin, uskontoon, vakaumukseen tai muuhun henkilöön liittyvään syyhyn katsomatta, mikäli hän täyttää valinnan ehtona olevat kriteerit. Vuoden porvoolaisen tulee olla Porvoon alueella vaikuttava porvoolainen, joka on saanut arvonantoa tai tunnustusta teoistaan myös julkisuudessa kuluneen vuoden aikana tai mahdollisesti pidemmällä aikavälillä. Lisäksi Vuoden porvoolaisen tulee olla tunnettu Porvoon talousalueella.

Ehdota vuoden porvoolaista ja perustele valintasi 01.11.2019 mennessä osoitteessa:

Vuoden porvoolaisen äänestys

Osallistuneiden kesken arvotaan 3 x 60min hierontalahjakorttia.

Porvoon Nuorkauppakamari valitsee Vuoden porvoolaisen marraskuussa 2019 ja eniten ääniä saanut ehdokas palkitaan joulukuussa 2019.

*Porvoon Nuorkauppakamari on Porvoon alueella toimiva alle 40-vuotiaiden kontaktiverkosto, joka kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.