Pop Up -yrittäjät


Pop Up Porvoo järjestetään jälleen syyskuun aikana sekä Taidetehtaalla että Lundissa.

Alla on esitelty lyhyesti vuoden 2018 Pop Up yrittäjiä.

Yrittäjät! Vielä löytyy vapaita paikkoja Pop Up- tiloista, olethan yhteydessä popupporvoo@gmail.com mikäli haluat osallistua.

 

Design by Megan

tarjoaa ammattitaitoista sisustussuunnittelua ja remontointia sekä suunnittelee ja tuottaa persoonallisia sisustustuotteita. Pop Up myymälästä saattaa löytyä jopa entisöityjä huonekaluja.

Design by Megan Taidetehtaalla 31.8.-7.9. ja Lundissa 8.9.-14.9.

 

MOG Accessories

Mog Accessories valikoimasta löydät upeat teräskorut ja pukukorut juhlaan sekä arkeen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korut ovat kestäviä ja niiden paras ominaisuus on se että ne eivät tummu käytössä. Teräskorut sopivat ominaisuuksiensa vuoksi jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki MOG korut ovat nikkelivapaita. Meiltä löydät myös muut muotiasusteet laukut, huivit, avaimenperät, lompakot ja hiusasusteet! Tervetuloa pop up ostoksille luvassa paljon tarjouksia! Esim. kaikki huivit 10€ kpl ja 3 kpl 20€!

MOG Accessories Lundissa 1.-7.9. ja 15.9.-29.9. sekä Taidetehtaalla 8.9.-14.9.

 

Sirkka Experience

Hunajaa ja elämyksiä porvoolaisessa luonnossa

Sirkka Experience on porvoolainen luontoyritys, jonka toimialaa ovat mehiläistarhaus, luontoretkien järjestäminen sekä kanootti- ja kajakkivuokraus. Pop Up Porvoo–tapahtumassa on myynnissä omien mehiläistarhojen hunajaa sekä pesien tuottamasta mehiläisvahasta valmistettuja kynttilöitä. Lisäksi myynnissä on muita mehiläisaiheisia tuotteita. Tapahtumassa on myös esillä yrityksen elämyspalveluita: melontaretkiä, kanootti- ja kajakkivuokrausta ja luontokuvausretkiä.

Sirkka Experience Taidetehtaalla 8.9.-14.9.

 

La Nina Oy

on loviisalainen maahantuontiyritys, joka yksinoikeudella tuo australialaista Silk Oil of Morocco sarjaa Suomeen. Asiakkaina ovat kauneushoitolat ja kampaamot ympäri Suomea. Sarjaan kuuluvat mineraalimeikit, ihonhoitotuotteet ja hiustenhoitotuotteet. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja orgaanisia ja ne edustavat korkealuokkaista kosmetiikkaa. Yritys edustaa myös saksalaista Byas Hi-Tech kauneuslaitteita joita myydään niin kotihoitoon kuluttajille kuin myös kauneusklinikoille ja kampaamoille tekniseen käyttöön.

Silk Oil of Morocco sarjan maahantuoja myy vegaanisia mineraalimeikkejä ja hiustenhoitotuotteita, joissa kaikissa on ravitsevaa arganöljyä. Runsaspigmenttiset ja kauniissa pakkauksissa olevat meikit ovat laadukkaita ja edustavat selektiivisiä korkealuokkaista kosmetiikkaa. Tuotteet ovat hyviä iholle, koska niissä ei ole talkkia, alkoholia tai täyteaineita. Ne sopivat kaikille ja lopputulos on luonnollinen. Tule testaamaan ja valitsemaan värit syksyn meikkiisi ammattilaisen avulla.

Byas Hi-tech kauneuslaitteiden edustaja  kertoo miten kotona voit hoitaa ihoasi ammattilaisteknologian avulla. Saat uskomattoman avun kuivaan tai atooppiseen ihoon, akneen, ruusufinniin ja couperoosaan. Teemme paikalla kasvojen demohoitoja, jolloin tuloksen näkee jo yhden kerran jälkeen.

Byas perheeseen kuuluvat Face Lifter – kasvoille kosteutta, rasvanpoistoa, velttojen lihasten stimulointia, Body Lifter – vartalon muokkaamiseen, selluliitin ja rasvan poistoon , Hair Completer – kasvattaa uusia hiuksia mm kaljuun ja paksuntaa ohentuneita hiuksia. Kaikki toimenpiteet nyt turvallisesti ammattilaisteknologian avulla kotona ilman että rikomme ihon pintaa. Haluatko saada ihosi kuntoon, näyttää jopa 10 vuotta nuoremmalta, pudottaa painoa ja saada selluliitit pois tai saada taas ihanat hiukset takaisin? Nyt se on mahdollista!

La Nina Oy Lundissa 22.9.-28.9.

 

Top Koru

Top Koru on porvoolainen yritys, jonka monipuolisesta koruvalikoimasta löydät kaikkea hauskaa ja erilaista, värikästä ja kimaltavaa moneen makuun ja edulliseen hintaan. Top Korun valikoima koostuu pääasiassa hopea- ja teräskoruista ja tuotevalikoimista löydät myös lusikka- ja puukoruja, huiveja ja huivikoruja. Top Korussa voit luottaa tuotteiden laatuun sekä hyvää palveluun. Yrittäjä Heidi Tamsi-Laine on kultasepänalan artesaani ja hän kauttaan onnistuvat myös korualan korjaus- ja tilaustyöt.

Tuotteisiin ja yritykseen voit käydä tutustumassa:

www.topkoru.fi

https://www.facebook.com/topkoru/

https://www.instagram.com/topkoru.fi/

Top Koru Lundissa 29.9.