tapahtumat

Porvoon Nuorkauppakamari on tunnettu juhlistaan ja tapahtumistaan. Järjestämmekin useita eri tapahtumia läpi vuoden. Osa tapahtumista on matalan kynnyksen tapahtumia, joihin on helppo tulla esimerkiksi tutustumaan kamaritoimintaan ja jäsenistöön. Tapahtumat määräytyvät paljon jäsenistön ja sen tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan, kuten verkostoitumisaamupalat ja Yrittäjät yhteen-tapahtuma. Toistuvia tapahtumia ovat muun muassa vuosittaiset rapujuhlat, kamarin vuosijuhla sekä kuukausittaiset aktiviteetit “kuukausikivat”.  

Rapujuhlat

Rapujuhlat järjestetään perinteisesti loppukesästä Debattikoulutuksen ja -kilpailun päätteeksi koko Nuorkauppakamarin jäsenistölle. Rapujuhlat ovatkin yksi kesän kohokodista ja erinomainen verkostoitumismahdollisuus muiden jäsenien, senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa. Tapahtuma on juhlava, mutta rento. 

Vuosijuhla

Porvoon Nuorkauppakamarin vuosijuhlia vietetään yleisesti loppuvuodesta. Vuosijuhlat ovat hieno ja näyttävä tapahtuma, jossa illastetaan hyvin ja muistetaan kuluneen vuoden onnistujia palkintojen kera.  

Kuukausikivat

Kuukausikivat ovat nimensä mukaisesti kuukausittain toistuvia matalan kynnyksen tapahtumia, joihin kaikki halukkaat voivat osallistua. Näitä voivat olla esimerkiksi drinkkikoulu, tutustuminen paikalliseen yritykseen ja sen toimintaan, avantouinti-ilta, rentouttava jooga, After Work kahvit/juomat, Escape room tai muut toivotut aktiviteetit. Kuukausikivat ovat hyvä tilaisuus kokeilla uusia lajeja ja tulla tutustumaan kamarin toimintaan.