Porvoon Nuorkauppakamari ry

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis– ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta sekä voittoa tavoittelematonta. Olemme osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) -verkostoa. 

Porvoon Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1963 ja vuonna 2023 vietämmekin isoa 60-vuotisjuhlavuotta! Porvoon Nuorkauppakamarilla on pitkä historia ja omanlainen tiivis yhteisö ja se myös tunnetaan hienoista ja hauskoista juhlistaan kaksikielisenä kamarina. Porvoon Nuorkauppakamarin jäsenistö koostuu usean eri alan ammattilaisesta ja monitalentista. Toiminta tarjoaa hyvän mahdollisuuden laajentaa omaa verkostoaan niin paikallisesti Porvoossa ja koko Suomessa kuin kansainvälisestikin.  

Jäsenillemme tarjoamme mahdollisuuksia loistaa, niin ihmisenä kuin oman alansa ammattilaisena. Projekteissamme on aina tilaa uusille aktiivisille tekijöille! 

Suomen Nuorkauppakamamarit ry – JCI Finland

Porvoon Nuorkauppakamari on JCI Finland Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Vuonna 1957 perustettu JCI Finland toimii kaikkien maamme kamareiden kattojärjestönä. 

Suomessa nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen, A, B, C ja D. Porvoon Nuorkauppakamari kuuluu alueeseen A. Paikallisia kamareita Suomessa on lähes 70 ja varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostuu noin 5 000 kamarilaisen aktiivinen verkosto. 

Käsitteistä: JCI = Junior Chamber International eli suomeksi Nuorkauppakamari ja ruotsiksi Juniorhandelskammare.

JCI International – Kansainvälinen Nuorkauppakamari

JCI on lyhenne sanoista Junior Chamber International. Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävien Eurooppa- ja maailmankokouksien lisäksi löytyy lukuisia muitakin käymisen arvoisia kokouksia, koulutuksia ja tapahtumia. Lisäksi monilla paikallisilla kamareilla on ystävyys-, eli ns. twinning-kamareita eri puolilla maailmaa. Missä tahansa kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on heillä aina yhteinen harrastus, mikä helpottaa ystävystymista, liikesuhteita ja verkostoitumista.