Jäseneksi Porvoon Nuorkauppakamariin?

Oletko kiinnostunut kehittämään johtamistaitojasi, verkostoitumaan maailmanlaajuisesti ja vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan? Kaikki tämä onnistuu Porvoon Nuorkauppakamarissa! 

Jäseneksi liittyminen

Etsimme mukaan toimintaamme joka vuosi uusia koejäseniä. Koejäsenenä pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan toimintaamme. 

Liittymällä nuorkauppakamariin pääset osalliseksi noin 5 000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170 000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.  

Toimintamme on avointa, joten voit tulla tutustumaan toimintaamme milloin tahansa. Järjestämme kuukausittain myös vapaamuotoisia iltoja kertoen toiminnastamme erityisesti uusille, jotka eivät vielä toimintaamme tunne.

Tervetuloa mukaan! 

Katso seuraavat tapahtumat

Voit olla yhteydessä suoraan jäsenhankinnasta vastaavaan Jero Juujärveen

jero.juujarvi@jci.fi

Mitä koejäsenyys pitää sisällään?

Koejäsenenä sinä saat eturivi paikan päästä näkemään ja kokemaan mitä nuorkauppakamarilla on tarjota sinulle. Osaa jäsenistöä kiinnostaa laaja kattaus koulutuksia eri osaamisalueilta ja itsensä kehittämistä, toisille johtajuus ja siinä kehittyminen on se juttu kun taas monelle meistä ne muut ihmiset, verkostoituminen ja yhdessä oppiminen ja onnistuminen on se nuorkauppakamarin suola. 

Koejäsenenä pääset tutustumaan koko kamaritoiminnan tarjontaan. 

Mitä odotamme koejäseniltämme?

Odotamme koejäseniltämme aktiivisuutta ja heittäytymistä vaikuttaakseen ympäröivään yhteiskuntaan. 

Jäsenistömme ymmärtävät suorittamiseen ja verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena tulevaisuudessa. Paras tapa tutustua toisiin ja kehittyä on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia eri projekteissa. Samalla kannattaa varautua siihen, että saadakseen kamarista mahdollisimman paljon, joudut myös itse heittäytymään mukaan. 

Koejäseneksi hakemisen vaiheet:

Tutustu toimintaamme 

Tutustu Porvoon Nuorkauppakamarin toimintaan nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. 

Täytä koejäsenhakemus 

Täytä alempana oleva koejäsenhakemus huolellisesti. 

Porvoon Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja vastaa jäsenasioista ja hän on sinuun yhteydessä viikon sisällä koejäsenhakemuksen lähettämisestä.  

Odota tuloksia

Valmistautuva puheenjohtaja (DP) ehdottaa Porvoon hallitukselle valittavat koejäsenet ja hallitus tekee ehdotuksen pohjalta lopulliset päätökset koejäsenistä. Jokaiseen hakijaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä päätöksenteon jälkeen. 

Jäsenhakemus

Täytä kaikki lomakkeen kentät.