Pop Up Porvoo -tapahtumaan etsitään myyjiä joulukuuksi 8.-22.12.2023

Porvoon Nuorkauppakamari on ollut perinteisesti järjestämässä Pop Up Porvoo -myymälää. Nyt käynnistämme myyjähaun joulun 2023 Pop Up -tapahtumalle.

Pop Up Porvoo -tapahtumaan etsitään myyjiä joulukuuksi 8.-22.12.2023. Haluatko päästä myymään tuotteitasi Porvoon keskustaan Pop Up -myymälään muiden yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien kanssa? Joulun alla on tilaisuutesi liittyä joukkoon.

Pop up -myymälä on täydellinen tapa testata uusia ideoita ja tavata uusia asiakkaita. Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi Pop Up Porvoo -myymälässä, tarjoamme sinulle tilaisuuden näyttää tuotteitasi ja palveluitasi laajalle yleisölle. 

Teemme yhteistyötä Porvoon kaupungin, kauppakeskus Lundin ja Porvoon joulutorin kanssa, jotta tuhannet jouluvieraat Porvoossa löytävät paikalle.

Hae mukaan Pop Up Porvoo -myymälään joulukuuksi 2023 ja ota rohkeasti askelia kohti menestyvää liiketoimintaa. Lähetä hakemuksesi ja kerro meille, miksi juuri sinun tuotteesi tai palvelusi sopisi Pop Up Porvoo -myymälään. 

Tule rohkeasti mukaan, toivomme että mukaan hakee myös vasta yritystoiminnasta haaveilevia ihmisiä: käsityöläisiä, taiteilijoita ja kekselijäitä ideanikkareita. Tervetuloa! 

Ilmoittaudu mukaan: Microsoft Forms